Πολιτική Κρατήσεων και Ακυρώσεων Εστιατορίου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το εστιατόριό μας λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο από τις 12.00 έως τις 24.00.

Δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Το κάπνισμα και η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς χώρους του εστιατορίου.

Στο εστιατόριό μας τηρείται ενδυματολογικός κώδικας (dress code) κομψού (elegant) ή smart casual ντυσίματος.

Τα μενού και οι τιμές τους ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 20 ημέρες πριν την ημερομηνία ενδιαφέροντος.

Τηλέφωνο κρατήσεων 210 9215256
e-mail: [email protected]
Website (please visit our website)

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να το κάνετε είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση απάντησης. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αναμένετε επιβεβαίωση της κράτησης σας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, καθώς με μόνη την αποστολή μηνύματος δεν πραγματοποιείται οποιαδήποτε κράτηση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενδέχεται να επικοινωνήσει αρμόδιος εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός μας
για τυχόν διευκρινίσεις επί του αιτήματος σας.

Την προηγούμενη μέρα της κράτησής σας ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που μας έχετε δώσει κατά τη διαδικασία της κράτησης με σκοπό την υπενθύμιση αυτής, καθώς και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την εύρυθμη λειτουργία του εστιατορίου μας.

Παρακαλούμε πολύ όπως προσέρχεστε, εφόσον είναι εφικτό, με ακρίβεια κατά τη συμφωνημένη ώρα και ημερομηνία κράτησης. Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, εφόσον δεν επιθυμείτε να προσέλθετε κατά τη συμφωνημένη ώρα και ημερομηνία. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε για την κατά το συντομότερο δυνατό ενημέρωσή μας με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του εστιατορίου μας. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ανανεώσετε την κράτησή σας για νέα ώρα και ημερομηνία, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, με τους ανωτέρω τρόπους.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε μη επιβεβαιωμένη κράτηση. Το τραπέζι κρατείται για 15 λεπτά και σε περίπτωση που δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση μπορεί να διατεθεί σε άλλη κράτηση.

Λειτουργία τμήματος κρατήσεων καθημερινά 9.00 έως 17.00.

: Γαριβάλδη 7, Ακρόπολη, 117 42 Αθήνα   : (+30) 210 92 15 256   : [email protected]